Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.        

Бүгд найрамдах Тажикстан улсад хийсэн айлчлалын хүрээнд


Монгол Улсын Ерөнхийлөгч Ухнаагийн Хүрэлсүхийн Бүгд найрамдах Тажикстан улсад хийсэн айлчлалын хүрээнд мах махан бүтээгдэхүүн боловсруулах  “МАРМАРИ” үйлдвэртэй Ерөнхий захирал О.Нандин-Эрдэнэ танилцлаа.

Хүнсний бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд HACCP (Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналт) зарчимд суурилсан хүнсний аюулгүй байдлын удирдлагын тогтолцоог нэвтрүүлэх нь хэрэглэгчдийг эрүүл, чанартай, аюулгүй хүнсээр хангах гол баталгаа болдог.

Энэхүү баталгааг хангахын тулд лабораторийн үүрэг, оролцоо маш чухал юм. ХАБҮЛЛ нь үндэсний хэмжээнд Ур чадварын сорилтын хөтөлбөрийг зохион байгуулахаас гадна олон улсын ур чадваруудын хөтөлбөрүүдэд амжилттай хамрагдаж байна. Цаашид экспорт импортын бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдалд анхаарч импортлогч улс орнуудтай лаборатори хоорондын харьцуулалтын шинжилгээг хийхээр төлөвлөн ажиллаж байна.